Schoolkoor

FOTO’S SCHOOLMUSICAL

smileysing_logo_KLEIN

Beste ouders en kinderen,

Dit schooljaar gaan we opnieuw van start met het zangkoor @Smileysing. De repetities gaan door elke donderdagmiddag vanaf 12.25 uur. We starten op donderdag 19 oktober 2017 tot en met de maand mei.

De kinderen van het schoolkoor moeten onmiddellijk na de bel naar de Antwerpsesteenweg gaan. Voor het derde leerjaar is dat al zo, maar het vierde, vijfde en zesde leerjaar moeten ook meegaan met het derde leerjaar. Juf Leen zal de kinderen begeleiden naar de andere vestiging.

Om 12.25 uur (na het belteken) gaan alle koorleden in de rij van 1A (roze blokjes) staan. Het is praktisch als de kinderen donderdagmiddag op school blijven eten.

De inschrijving in het koor is gratis. Toch wil ik nadrukkelijk vragen om uw kind niet in te schrijven als het zelf geen interesse toont of liever buiten speelt. Het is de bedoeling dat ze het koor tot het einde van het schooljaar volhouden en dit met een groot enthousiasme. Het zou zelfs fijn zijn dat kinderen van het derde en vierde leerjaar dit meerdere schooljaren willen volhouden. Zo wordt het koor één toffe bende, een echte groep. Enkel kinderen van de tweede en derde graad kunnen zich inschrijven. Uiteraard hoop ik heel wat bekende gezichtjes terug te zien.

De komende maanden werken we aan een voorstelling. We kunnen/willen nog niet concreet vertellen wat het zal worden. We proberen de voorstelling in te plannen eind maart of begin april. We zoeken nog naar een passende datum. Meer nieuws over de voorstelling volgt later.

Dit schooljaar willen we alweer alle koorleden uitdagen om zelf op zoek te gaan naar liedjes.

Indien uw kind een leuk liedje of een tof idee heeft voor het zangkoor en dat graag met ons wil delen, dan mag hij/zij gerust een cd meebrengen. Het is altijd handig als er ook een instrumentale versie van het lied bestaat. Wij bekijken dan of het kan gebruikt worden.

Veel muzikale groetjes.
Juf Vicky en juf Leen