Schoolmeldingen

In de kijker Ketnetkoekenbak (6 dec 2017)

2B doet mee aan de KETNETKOEKENBAK! Het is gebeurd! We hebben gestemd! We kozen voor het Kinderkankerfonds. . Op maandag 11 december beginnen we te bakken. Die dag, na schooltijd, zullen jullie onze koekjes voor slechts € 1,- kunnen kopen zowel op de Beelbroekstraat als op de Antwerpsesteenweg. Jullie steunen toch ook?

In de kijker Pedagogische studiedag (6 dec 2017)

Opgelet: woensdag 13 december 2017 is een pedagogische studiedag voor de leerkrachten. Al onze leerlingen hebben die dag geen school.

In de kijker Sinterklaas op bezoek! (5 dec 2017)

Op dinsdag 5 december kwam de Sint met zijn Zwarte Pieten op bezoek.
Alle foto’s kan je bekijken in ons media-album.

In de kijker Nieuw bestuur oudercomité (30 nov 2017)

Tijdens de laatste vergadering van het oudercomité werd de begroting goedgekeurd en werd het bestuur vernieuwd: voorzitter: Bart Bracke, ondervoorzitter: Sebastian Vermeulen, secretaris: Caroline Van Overmeire, penningmeester: Ellen Van Hoorde, PR en ledenwerving: Sabrina De Jonghe en bestuurslid: Andy Hoornaert. 
Samen het de andere leden van het oudercomité, de leerkrachten en de directie zullen zij er dit jaar opnieuw een fantastisch jaar van maken met vele, leuke activiteiten, allemaal ten voordele van onze kinderen!

In de kijker Pannenkoekenbak (30 nov 2017)

Dank je wel aan alle medewerkers voor het bakken en uitdelen van lekkere pannenkoeken ter ere van Jan Berchmans. Ze hebben ons allemaal heel goed gesmaakt!

In de kijker Schoolkalender (27 nov 2017)

Beste ouders, in bijlage kan je de schoolkalender 2017-2018 vinden.
Met vriendelijke groeten, het leerkrachtenteam

In de kijker Leerlingenraad (27 nov 2017)

De klasafgevaardigden voor de leerlingenraad: 3A: Atakan en Kaat, 3B: Callista en Seth, 3C: Kato en Lotte, 4A: Sander en Gwendolien, 4B: Lily en Yelina, 5A: Eline en Michiel, 5B: Noa en Hanne, 5C: Felix en Josse, 6A: Kato en Anise, 6B: Halil en Helena.

In de kijker VOORLEESWEEK (9 nov 2017)

Dank aan alle opa’s/papa’s die tijdens de voorleesweek van 20 tot 24 november kwamen voorlezen aan de kinderen op onze school. De foto’s kan je bekijken in ons media-album.
Alvast bedankt, de boekenjuffen Stefanie en Gwen.

Inschrijvingen geboortejaar 2016 (10 okt 2017)

Wanneer je kindje geboren is in 2016 en een broertje of zusje heeft dat ingeschreven is in onze school, schrijf je best in tussen 16 oktober en 27 oktober 2017.

MOSSELSOUPER 21 OKTOBER 2017 (9 okt 2017)

BEDANKT aan alle 1060 eters die aanwezig waren op onze mosselsouper.
BEDANKT
aan alle sponsors.
BEDANKT voor de vele tombolaprijzen.
BEDANKT aan alle medewerkers, helpers, sympathisanten, leerkrachten, directie, … .
Foto’s kan je bekijken in ons media – album.
Uitslag supertombola

STRAPDAG 2017 (22 sep 2017)

Op vrijdag 22 september 2017 namen we met onze school opnieuw deel aan de STRAPDAG! Deze dag stond volledig in het teken van verkeerseducatie. We hebben die dag ook heel veel beweging gehad (stappen + trappen). We hadden aandacht voor de dode hoek, er waren 2 fietsparcours, we hadden een klimparcours voor de kleuters, sessies EHBO, de politie was op bezoek en heeft ons geholpen bij het oversteken en met een fietscontrole. Het was een heel leuke dag. Tijdens de middagpauze hebben we allemaal samen genoten van een gezellige straatpicknick. Op naar de volgende… strapdag!

Nieuwe traphal (7 sep 2017)

Tijdens de zomervakantie is er op school hard gewerkt. We zijn fier te kunnen zeggen dat onze traphal afgewerkt is. Net voor de paasvakantie zijn de werken begonnen en nu 5 maanden later zijn de kapstokken als laatste afwerking gemonteerd. Deze nieuwe traphal hebben we met z’n allen op 1 september plechtig geopend.

Inlichtingen en inschrijvingen (4 jul 2017)

Het secretariaat is open van 9.00 uur tot 12.00 uur tijdens de volgende periode: van maandag 3 juli tem vrijdag 7 juli en van maandag 21 augustus tem donderdag 31 augustus.