Schoolmeldingen

In de kijker Mosselsouper (9 sep 2022)

Beste ouders,

Ons jaarlijks mosselsouper gaat door op zaterdag 15 oktober!
Iedereen van harte welkom!

met vriendelijke groeten,
het oudercomité

In de kijker Muzaïekdagen op onze school! (6 sep 2022)

Beste ouders,
Met veel enthousiasme kunnen we u laten weten dat we ook dit jaar op alle pedagogische studiedagen en vrije verlofdagen van de school aanwezig zullen zijn, op de school of bij gezamelijke dagen in de buurt van de school, zodat uw kids op deze dagen fijne creatieve momenten kunnen beleven! We noemen deze dagen: Muzaïekdagen. We knutselen, muscieren op instrumenten, zingen, bewegen en spelen samen. Alle kids van 2,5 tot en met 12 jaar zijn welkom!

Atelier in SJC Oude Bareel 2022 – 2023

In de kijker Klasvergaderingen september (17 aug 2022)

kleuterschool: op maandag 5 september (Antwerpsesteenweg)
lager:1-2-3: op dinsdag 6 september (Antwerpsesteenweg)
lager 4-5-6: op donderdag 8 september (Beelbroekstraat)
We starten telkens om 19.00 uur op de speelplaats.

In de kijker Het nieuwe kleuternest (7 feb 2022)

Vandaag konden de peuters en de eerste kleuterklassen genieten van hun nieuwe lokalen. Veel leerplezier in het nieuwe kleuternest! Dankjewel aan iedereen die meehielp aan dit mooie project. De foto’s kan je bekijken in onze klasblogs: DolfijntjesKikkertjes en Goudvisjes

In de kijker Vakantiekampen (13 dec 2021)

De inschrijvingen voor de kampen in 2022 van MUZAIEK zijn gestart. Een extra kampweek van Must Move in de Krekel kan ook een oplossing zijn: voor meer info: MUSTMOVE. Meer info kan je vinden op onze pagina: Vakantiekampen.

In de kijker Start van het nieuwe schooljaar (31 aug 2021)

Beste ouders,

Hallo, bonjour, ola, salam, merhaba, hola, hej, ni hao, ciao, privet, 嘿, hey, …  het nieuwe schooljaar gaat van start.

Ons jaarthema ‘Geluksvogels willen we zijn!’ gaat zijn 2de jaar in. Vijf nieuwe geluksvogels zullen de kinderen dit jaar nieuwe kwaliteiten leren kennen en erkennen.

Aan ons briefhoofd ziet u dat er een aanpassing gebeurde. De 4 visiewoorden voegden we toe! Deze 4 belangrijke woorden zijn de kapstokken van onze schoolwerking. Verbondenheid , vertrouwen, zorgzaam en groeikansen … daar staan we voor op school.

Met de kracht van deze woorden willen we zowel de leerlingen, leerkrachten, ouders en andere externen mee op weg nemen in een fijne samenwerking.

Enkele belangrijke infopunten bij de start van dit nieuwe schooljaar: Nieuwsbrieven