Schoolfeest 4 mei 2024

Affiche schoolfeest

Op zaterdag 4 mei vieren we ons schoolfeest. Dit jaar staat ‘sport en spel’ (Olympische spelen) in de kijker, aansluitend bij ons jaarthema ‘speel en leer je mee?’. Het wordt een namiddag vol spelplezier en gezellig samen zijn!

Programma

 • 11.30 – 13.45 uur: BBQ en pizza eten in de tuin (Beelbroekstraat)
 • 13.45 uur: openingsceremonie op het podium (Beelbroekstraat)
 • 15.00 – 17.00 uur: workshops, springkastelen en vrij spelen
  op de kleine en grote school
 • 17.00 uur : slotmoment op het podium (Beelbroekstraat)

De BBQ kan enkel vooraf besteld worden met deze QR code tot maandag 29 april. Op de dag zelf kan er wel nog extra pizza en hotdogs aangekocht worden.

 • BBQ à volonté (alles is HALAL dit jaar): 22.50 euro
 • BBQ kind (alles is HALAL dit jaar): 15 euro
 • veggie pizza punt: 5 euro
 • Hotdog (vanaf 16.00 uur): 1.50 euro
 • Drankkaart: 5 euro of 10 euro

Na de BBQ worden de feesten officieel geopend met een openingsceremonie. Hieraan zullen alle klassen deelnemen en zal elk leerjaar een land voorstellen. Om alles vlot te laten verlopen zouden we graag nu reeds weten of uw kind aanwezig zal zijn tijdens de ceremonie.

Alle kinderen die meedoen met de openingsceremonie worden om 13.30 uur in een bepaald lokaal verwacht. Welk lokaal zal u via de klasleerkracht meegedeeld worden.

Tijdens de namiddag kan uw kind verschillende sporten en spelletjes spelen op school. De kleuters kunnen genieten van een vrij spelaanbod. De oudere kinderen kunnen genieten van spelletjes of intekenen voor enkele sporten die door externen zullen aangeboden worden om kennis te maken met de sport.

Gebruik hiervoor de QR code of link om onze Google Forms in te vullen. Volzet is volzet wegens organisatorische redenen. Met deze QR code of de link kunnen de kinderen van de lagere school (1L tot 6L) ingeschreven worden voor de sportmomenten tot maandag 29 april.

We zijn ook nog op zoek naar een paar helpende handen onder de ouders om de drankstand, afwasstand en het opruimen vlot te laten verlopen.

Ook dit jaar doen we een oproep naar ouders om ons dessertbuffet te vullen met taart, cake, koekjes, … iets lekkers voor bij de koffie. U kan dit vanaf 11.00 uur afgeven in de Beelbroekstraat.

Dankjewel alvast om er samen een fijn schoolfeest van te maken!