Lid worden?

Afbeelding1

Wil je een enthousiast team vervoegen om op die manier actief de werking van de school te ondersteunen en ben je ook graag aanwezig op de vergaderingen (6-tal per jaar), stuur dan een mailtje naar info@oudercomite-oudebareel.be of kom gewoon eens langs op één van de volgende vergaderingen.

Leden zijn ouders van leerlingen op de school die een handje willen toesteken en die de vergaderingen actief willen bijwonen. Naast een groep van vaste leden zijn we ook steeds op zoek naar medewerkers en sympathisanten.

Medewerkers zijn ouders van leerlingen op de school die hier en daar wel een handje willen toesteken, maar geen tijd of zin hebben om de vergaderingen bij te wonen.

Sympathisanten zijn een groep mensen die geen kinderen (meer) op school hebben, maar toch bij de organisatie van activiteiten hun steentje willen bijdragen.

Wil je medewerker worden, stuur gewoon een mailtje naar info@oudercomite-oudebareel.be. Om de groep sympathisanten te versterken, stuur je een mailtje naar info@oudercomite-oudebareel.be  .