Klasblog – Openluchtklas 3des

Dinsdag 23 april 2024 23 apr, 2024 Dinsdag

De zonnestralen schenen onze kamer binnen… Het was vrij fris en koud buiten… En om 7u30 weerklonk er rustige muziek in de gang.

Ochtenstond heeft goud in de mond… Na een leuke ochtendgym met meester Jarne en een rondje lopen rond het grasveld was het tijd voor een lekker, heerlijk en uitgebreid ontbijt. We moesten ook ons eigen lunchpakket maken en onze sandwiches pistolet beleggen.

Rond 9u30 begonnen we aan onze activiteit. We werkten vandaag een volledige dag in 2 groepen. 3A ging in de voormiddag naar de manege om paard te rijden, de stallen uit te kuisen en les te krijgen over het paard. In de namiddag ging 3A dan knutselen en spelen op de speeltuin.

Voor 3B was het programma net omgekeerd. Eerst knutselen en spelen op de speeltuin en in de namiddag ging 3B dan naar de manege om paard te rijden, de stallen uit te kuisen en les te krijgen over het paard.

Om 16u00 verzamelden we opnieuw aan het Koetshuis. De meisjes ging onder een lekker warme douche. Ondertussen kregen de jongens dan les over “het kompas”. Om 18u00 schoven we onze beentjes onder tafel voor een lekker tasje soep en een heerlijke spaghetti van “la mamma”. Na het avondmaal was het tijd om in ons dagboekje te schrijven. Nadien was het tijd voor een verrassingsact. Juf Leen kwam langs mét haar gitaar voor een toffe zangstonde! Het was alweer een sfeervol moment. Meester Jarne sloot af met een avondvertelling over “de liefde”. En dan was het tijd voor : oogjes toe en snaveltjes dicht.