Klasblog – 6de leerjaar B

Vrijdag 08/05/2020 7 mei, 2020 Klasactiviteiten

Alweer de laatste dag van de week! Een zeer goede morgen allemaal!

Wiskunde: we zijn aan het einde van blok 9 mits enkele lessen die we liever samen met jullie in de klas willen maken. Daarom staan er opnieuw enkele taken klaar op het bingeleiland uit blok 9. Neem deze opdrachten ter harte en neem er jouw tijd voor.

Taal: zoals reeds vermeld op de klasblog van woensdag werken  jullie nu les 4 af. Jullie lezen tekst C en lossen de bijhorende vraagjes op t.e.m. nummer 13. Lees ook de woordenschat met de uitleg die vermeld staat naast de tekstjes.
Vergeet niet om je tekst van taal (zie maandag) af te werken en door te sturen naar je juf of meester.

Frans: vandaag maken jullie een toets waarin de woordenschat en de twee nieuwe werkwoorden uit C 13 worden getest. Doe dat met de nodige inzet en discipline. De correctiesleutel wordt via mail naar jullie ouders gestuurd.

test C13

muzische en W.O.: zondag zetten we alle mama’s letterlijk en figuurlijk in de bloemetjes! Is jouw werkje al helemaal af? Is dit niet zo dan kan je daar nu nog gerust aan verder werken. Maak er echt iets moois van want alle mama’s verdienen dat!    Leg nu ook de laatste hand aan jouw mindmap; deze breng je dan volgende week vrijdag mee wanneer we elkaar terug zullen zien op school, ik ben benieuwd!