Klasblog – 4de leerjaar B

Spreekbeurt 1 apr, 2020

Beste ouders, lieve kindjes,

De paasvakantie staat voor de deur. Een beetje anders dan anders aangezien we meer dan twee weken geleden plots al afscheid moesten nemen.

We hebben jullie ondertussen al heel wat taken opgegeven en jullie hebben al heel wat geoefend. We bekijken met de drie juffen van het vierde samen hoe we een eventuele verlenging na de paasvakantie gaan invullen. Daar krijgen jullie zeker nog nieuws over.

De mails die doorgestuurd worden, vertrekken allemaal vanaf het mailadres van juf Tiene. Dat komt doordat juf Tiene al een lijst heeft aangemaakt met alle adressen in het begin van de lockdownperiode. Ikzelf was toen een beetje ziek maar gelukkig ondertussen helemaal genezen. Aangezien wij altijd overleggen over de boodschappen die worden doorgegeven maakt het niet echt veel uit wie de mail doorstuurt. Maar ik wou dit toch wel even verduidelijken. En ik ben uiteraard altijd bereikbaar via mail of telefonisch mocht u vragen of bedenkingen hebben. Zo heb ik het gemeld tijdens de infovergadering van september en dat blijft nu meer dan ooit van kracht.

Voor de komende weken hebben wij nog een extra opdrachtje voor de kinderen van de B-groep en de B-plus-groep. De kinderen van de A-groep kregen een andere gelijkaardige opdracht.

We willen graag dat jullie een spreekbeurt voorbereiden over een onderwerp dat je helemaal vrij kan kiezen. Jullie krijgen een stappenplan dat vertelt hoe je dit moet aanpakken. Volg het nauwgezet op dan lukt het vast wel. Als je vragen hebt mag je die altijd mailen of bellen.

De bedoeling is dat je over je onderwerp vertelt op een moment dat je zelf kiest. Wie dat graag doet van zodra de school weer open gaat, kan dat. Wacht je liever wat langer dan is dat ook geen probleem. Je krijgt de tijd tot en met 19 juni. Tijd genoeg dus.

Zorg goed voor elkaar en hopelijk tot binnenkort! We missen jullie.

Juf Tiene en juf Kathie