Klasblog – Octopusjes

Paasvakantie!! 5 apr, 2020

Dag vriendjes,

De paasvakantie is begonnen! Helaas moeten we allemaal thuis blijven, maar gelukkig is het zonnetje er wel om het leuk te maken buiten in de tuin of in de straat.

Ik heb jullie mooie tekeningen en foto’s gekregen, het doet me wel plezier. Want ik mis jullie heel erg, en zo zijn jullie dan toch weer een beetje dichter!

jullie hebben ook al flink gewerkt in de bundeltjes die Juf Isabel en ik voor jullie hadden klaargemaakt. Maar nu is het vakantie en hoe je niets te doen. Wil je toch nog een beetje werken hebben we wel een boekje klaar staan (in pdf) zodat mama of papa het voor jullie kunnen printen. Paasboekje

Hebben jullie ondertussen al een mooi paasmandje gemaakt? Heel goed, want de paashaas komt toch nog langs bij ons op school!! Juf Isabel en ik zullen de eitjes klaar leggen aan juf Isabel haar poort voor jullie (van 20 april – 22 april tussen 8u en 20u Schuurstraat 146). één eitje per kind, de andere kindjes zouden ook nog graag eentje hebben!

Er zullen nu wel meer dozen staan want ook de 1e en 2e kleuterklas zullen nu een doos klaarstaan hebben om tekeningen in te leggen, of een werkboekje uit te halen.

Maar nu eerst genieten van de vakantie!! hopelijk tot na de vakantie! Kunnen we nog niet beginnen na de vakantie, dan zullen jullie weer een paar opdrachtjes krijgen via onze klasblog!

Vrolijk Pasen!!!

Groeten

Meester Johan