Klasblog – Kreeftjes

De maand februari in de kreeftjesklas. 11 mrt, 2019 Klasactiviteiten

De maand februari in de kreeftjesklas.

De voorbije maand mochten Derin, Maité en Ties 5 kaarsjes uitblazen op de verjaardagstaart.

Proficiat.

In de Waterspiegel mochten we naar hartenlust kleien en we werden daar echt verwend…bedankt om ons erheen te brengen en ons terug op te halen…zonder jullie kon deze activiteit niet doorgaan.😘

We genoten van het thema Valentijn en maakten voor ons liefje de allermooiste, rode geschenkjes en liefdesbrieven.

Voor ons thema carnaval gingen we op reis naar het verre China.  De mama van Finn en van Eric kwamen vertellen over hun land en ze brachten veel mooie voorwerpen mee en ook proevertjes. In onze klas was een Chinees restaurant en daar leerden we met stokjes eten.  Samen met de oma van Lily maakten we een grote wandeling en gingen we naar “Ming’s garden” het Chinees restaurant op de Antwerpse steenweg.  We werden er heel goed ontvangen en we mochten er eens de Chinese sfeer opsnuiven. We zagen er ook een levende kreeft… de meeste kleuters gingen wel een stapje achteruit toen ze uit het water genomen werd.

We hadden veel plezier als we ons konden verkleden, schminken en dansen.   Op 1 maart gingen we naar de carnavalsfuif samen met de derde kleuterklas en konden we genieten van het optreden van het 4 de leerjaar.  Als dank voor de uitnodiging  hadden we daar dan  een Chinese dans opgevoerd.

Graag wil ik iedereen bedanken die reeds langs kwam om spelletjes te spelen op donderdag namiddag..

Groetjes
Juf Ann