Klasblog – Kreeftjes

Foto’s september 2020 29 sep, 2020 Uitstappen

Hallo beste ouders,
Hier wat nieuws over de kreeftjes, juf Jolien en juf Ann.
De eerste schoolmaand is alweer voorbij en die ging razendsnel.  We moesten maar even wennen en daarna liep alles vlot, zoals je op de vele foto’s kan merken.  We spelen, leren, ontdekken, proberen, herhalen en oefenen de ganse dag.  Als het kan genieten we ook van het buiten spelen; op maandag doen we spelletjes in de tuin, op dinsdag fietsen we en brengen we zo veel mogelijk onze eigen fiets mee, op donderdag mochten we al vaak in de zandbak spelen en ook op de speeltuin amuseren we ons.
Het valt echt op dat veel kideren al zonder steunwielen kunnen rijden.   👍
Ons tweede thema was “de kermis” met als thema boek:” de meester spijbelt”.
Het leuke verhaal was de aanzet en wat we voor de rest deden zie je op de foto’s.  Ook juf Jolien deed leuke activiteiten zoals poffertjes bakken en op blikken muziek maken net als echte drummers.
De 3 juffen speelden ook al twee keer poppenkast en dat was ook een succes ….zowel voor de eendjes als voor de kreeftjes.
Toen de herfst begon gingen we met onze 2 klasjes de tuin in ….telkens als een nieuw seizoen begint doen we dat, om de veranderingen in de natuur te volgen.
We hadden ook de eerste jarige in onze klas en dat was Leon.  We hebben gezongen, gedanst en gefeest…het werd een onvergetelijke dag! 😍 PROFICIAT
Op donderdag kwam Sporo langs, dat is de eerste geluksvogel waarover we in alle klassen leren.
Op vrijdag was het dan eindelijk zover……in de namiddag mochten we naar de echte kermismolen…..en op deze foto zie je alle dolblije kinderen.
Ik hoop dat je veel plezier hebt aan deze foto’s en dat je ze eens samen bekijkt zodat ze de leukste momenten nog eens herbeleven.
Liefs en tot de volgende ❤️
Juf Ann