Klasblog – 4de leerjaar A

Enkele beelden uit 4A 7 nov, 2018 Uitstappen

Even enkele beelden uit 4A:

We maakten bij het begin van dit schooljaar in verschillende groepjes een levende foto over onze belevenissen tijdens de voorbije vakantie.

Tijdens het thema “Wat een mooie familie” hebben we gesproken over samen werken, samen leven… We probeerden om in groepjes een puzzel in elkaar te knutselen. Zo konden we onze ervaringen delen over het werken met of zonder leider, over het werken met of zonder praten.

Na de herfstvakantie gingen we blaadjes rapen. We brachten er ook mee voor onze vriendjes van het tweede leerjaar. Want vrijdag gaan we samen met hen een hele namiddag creatief aan de slag. Zowel met kunst, met taal of met onze lichaamstaal. We kijken er al naar uit!

Dat was het dan. We gaan weer zeven weken aan de slag. We hopen op nog veel mooie momenten: onze uitstap naar het spinnenmuseum (zoals wij het noemen), het bezoek van de sint voor wie we een korte maar leuke voorstelling proberen te maken en tenslotte het aftellen naar kerst met veel sfeervolle liedjes als start van elke dag.