Klasblog – Kreeftjes

Foto’s december 10 jan, 2022 Klasactiviteiten

Hierbij toon ik jullie de foto’s van de mooiste thema’s van het schooljaar…..”Sinterklaas, Kerstmis en op naar 2022″.Door Corona 😷 valt er soms veel in het water, we konden niet op bezoek naar het huis van de Sint, we konden geen poppenkast meer spelen voor gemengde klasgroepen enz. maar nu zal je zeker merken dat we ons uiterste best deden om de kreeftjes een gezellige tijd te laten beleven in de eigen klas bubbel.  Zelfs het picknicken in de klas hoort daarbij.

Bij het thema Sint hoorde een aftelkalender, veel verkleedspelletjes en verkleedspulletjes en ook muzikale momenten.  Piet haalde ook meermaals onze klas overhoop.  We maakten een echt “Sinthuis” in de klas waar het bureau was en ook het kookatelier van de Pieten.  Doordat we al beter kunnen tellen dan veel Pieten hielpen we ze een handje met die klus.  De rest van de koekjes aten we telkens zelf op!
Met kerst kregen we een kerstboom, een stalletje en veel lichtjes in de klas, dat zorgde voor extra gezelligheid…..Luister maar eens naar onze liedjes die daarbij horen….Aan de nieuwjaarsbrieven hadden de kids veel werk en in de vakantie zal je zeker je engeltje😇 en/of bengeltje🤪 bezig zien.
De laatste 4 jarigen werden uitbundig gevierd (Milan, Helena, Emmeline, Esil, en Sultan ) . Na nieuwjaar kunnen we dan de vijfjarigen feliciteren.  Proficiat voor Amber en Artur want zij zijn de oudsten in de kreeftjesklas.
Veel plezier bij het bekijken van de foto’s
Groetjes en GELUKKIG NIEUWJAAR😍
Juf Ann