Klasblog – 4de leerjaar B

De stagejuffen stellen zich voor 21 nov, 2020 Weetjes

Beste ouder(s)/voogd

Graag zouden wij ons even willen voorstellen. Wij zijn Augustine Van der Vloedt en Evi De Vos, eerstejaarsstudenten in de opleiding lager onderwijs aan de Arteveldehogeschool.

Vanaf heden zullen we elke maandag tot aan de kerstvakantie stage lopen in de klas van uw zoon of dochter bij Juf Kathie in 4B. In de klas zullen we veel lessen observeren en soms eens een les zelf geven.

Evi is 19 jaar en woont in Mendonk. Dit jaar is haar eerste jaar als leidster in de KLJ te Hijfte, daar staat ze elke zondag klaar om leiding te geven aan de kinderen. Al van kleins af aan wou ze leerkracht worden. Ze kijkt ernaar uit om met de kinderen aan de slag te gaan, hen nieuwe dingen bij te leren en zelf ook veel bij te leren.

Augustine is 19 jaar en woont in Sint-Amandsberg. Naast het schoolgebeuren is ze leidster in de Chiro en moni bij Kazou Gent. Hier heeft ze al enige ervaring opgedaan in de omgang met kinderen. Van jongs af aan was het haar droom om voor een klas te staan. Nu kan ze die droom gaan waarmaken met behulp van uw zoon of dochter.

We zijn heel dankbaar dat we deze kans krijgen. we kijken er naar uit om de leerlingen beter te leren kennen en ervaringen op te doen.

Als er vragen zijn, twijfel niet om ons te contacteren.

evi.devos@student.arteveldehs.be

augustine.vandervloedt@student.arteveldehs.be

Met vriendelijke groeten

Evi De Vos, Augustine Van der Vloedt