Klasblog – Kreeftjes

Corona Kreeftjes (paasvakantie) 6 apr, 2020 Weetjes

Dag Kreeftjes,
Bedankt voor de vele foto’s die werden doorgestuurd….ik zag van op afstand dat jullie goed bezig waren.  Iedereen mist elkaar natuurlijk en ik mis jullie ook maar via deze weg kunnen we elkaar toch bereiken.😊
  • De paasvakantie is begonnen en we konden in de klas niet knutselen…ik vroeg jullie om rollen te sparen en dat is om mama kip, papa haan en de kuikens te maken.  Geef de haan en de kip een rode kam, een rood lelletje en een oranje bekje….Voorzie de haan van een kleurrijke staart en het kuiken van enkele donzige veertjes dat je buiten zoekt.
  • Als je graag eens kookt samen met je papa en/of mama heb ik via Google (Schooltv)  een filmpje gevonden om kuikentjes te maken van gekookte eieren.
  • Juf Sophie en ik hebben voor de 2 de kleuterklas een speel werkboekje gemaakt.  Dat is voor na de paasvakantie en dat kan je afhalen bij het huis van juf Isabel in de Schuurstraat 146 vanaf 20 april. Let op….de boekjes liggen per kleuterjaar.
  • Natuurlijk kijken jullie ook uit naar paaseitjes….wel de paashaas beloofde een doos eieren te zetten ook bij juf Isabel haar huis en alle kleuters van onze school die langs komen, en een tekening of schilderij deponeren in de doos voor de paashaas, kunnen dan een eitje zelf nemen.  Dit kan dus van maandag 20 april tot woensdag 22 april tussen 8u en 20u.
Vergeet onze jarige vriendjes niet: woensdag 8 april is Noah jarig en donderdag 9 april is Ruben jarig…..5 jaar!!!
Veel groetjes van juf Ann. Xxx