Klasblog – Kreeftjes

Foto’s februari 7 mrt, 2022 Klasactiviteiten

Bij deze reeks foto’s kan je 2 keer een optreden vinden van Saartje Taartje, Bob Ballon en Mie Muziek. Dus staan Amber, Artur, Omer en Ertugrul op de foto als jarigen van januari en ook nog eens Evelina, Ella, Alizée en Achiel. Proficiat aan alle jarigen en een applaus voor juf Gwen, Meester Johan en Juf Seliene!
Bij het thema ziek zijn/gezond zijn stuurden we een kaartje naar iemand die ons nauw aan het hart ligt, iemand die we wilden verwennen. Het mooie weer zorgde ervoor dat we tot aan de brievenbus stapten op het Westveld. We genoten van het zonnetje, aten ons koekje en speelden op de speeltuin. Op lichtmis gingen we een bezoekje brengen aan de kerk en daarna aten we een heerlijke warme pannenkoek.
Verliefd zijn….houden van… Valentijn bracht ons bij al het mooie van vriendschap en liefde. Op 14 februari kleurde onze klas dieprood en dan hielden we een liefdesfeestje. Naast liefde hadden we ook aandacht voor pesten, de 4 stippen hebben een betekenis gekregen bij de kreeftjes!
Carnaval zorgde voor verkleedfeestjes, muziek en serpentines alom…. met de masked teacher als verrassing, een show van 4 A en een dansfeestje samen met de dolfijntjes…..
Geniet van de vele foto’s!
Tot binnenkort op oudercontact.Juf Ann