Klasblog – Openluchtklas 3des

Woensdag 26 april 2023 26 apr, 2023 Woensdag

“Goeiemorgen…morgen… goeiedag..”

Op het ritme en de mooie tekst van dit lied werden we gewekt door de juffen en meester Geert rond 7u30. Nadien was het opnieuw tijd voor ochtendgymnastiek (Het Vliegerlied) en een rondje lopen.

We konden opnieuw genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Op dit moment schrijven we een kaartje naar het thuisfront en rond 10u00 gaan we naar de markt in het centrum van Lokeren.

Eens op de markt aangekomen was het een drukte van jewelste! Er stond een kaaskraam, een snoepkraam, een slager, een bakker, een bloemenkraam en nog zo veel meer!! We speelden het spel: 1 tegen ALLEN! Het spel bestond uit heel wat leuke en creatieve opdrachten.

Deze namiddag kregen we bezoek van héél wat juffen en meesters van onze school (juf Stéphanie, juf Anouk, juf Marie, Meester Johan, juf Stefanie, Emma, Ona en Stan). Ze kwamen samen met ons een leuk BOSSPEL spelen!

Na het bosspel stond directeur Katleen ons op te wachten aan het Koetshuis… samen mét de Post en de brieven. Ze trakteerde ons ook op een lekker ijsje, waarvoor DANK!

Nu zijn onze jongens van 3A aan het douchen, na de maaltijd (Hot-dogs) is het aan de jongens van 3B. De meisjes krijgen les over het kompas van juf Caitlin. We zitten hier niet stil hoor!

De dag afsluiten deden we met een ZANGSTONDE onder leiding van juf Leen op de gitaar en juf Katrien + een heel mooi vertelmoment van juf Ann. Het was alweer een prachtige dag!