Klasblog – Openluchtklas 3des

Maandag 25 april 2022 25 apr, 2022 Maandag

En… we zijn vertrokken!

Een aantal mama’s en papa’s brachten ons met de auto naar het Verloren Bos in Lokeren. BEDANKT lieve mama’s en papa’s.

We kregen een rondleiding van juf Evy en juf Leen. Nadien was het tijd om onze kamer in te richten en ons bed op te maken. We werden opnieuw goed geholpen door de juffen en de meester. Net voor de middag speelden we een leuk “Landenspel” onder leiding van juf Lieze. Het middagmaal bestond uit soep, kip met aardappelen en tomaten + komkommers. Als dessertje aten we vanillepudding. Nog vertrekken we met de fiets richting het natuurreservaat “Het Molsbroek”.

Verslag: Colette, Rover, Fenne

Maandagnamiddag 25/04/2022

Op maandagnamiddag gingen we naar het natuurreservaat “Het Molsbroek”. We wandelden het domein rond onder de deskundige begeleiding van 2 gidsen. We zagen: de wilde eend, de kokmeeuw, de meerkoet, de gele lis, een blauwe reiger, … . En Ayden heeft zelfs “een skelet” gevonden van de kop van een specht. Voor we aan onze terugtocht begonnen aten we een lekkere koek. Wist je trouwens dat we al onze verplaatsingen hier met de fiets afleggen?!

Net voor her avondmaal mochten we nog even op het ravottenterrein spelen. Dat vonden we echt heel tof! Nu maken we ons klaar voor het avondmaal en daarna vullen we ons dagboekje in.

Maandagavond 25/04/2022

Na het avondmaal hebben we ons dagboekje ingevuld voor dag 1. We hadden ook een bezinningsmoment onder leiding van juf Lieze. Nadien was het tijd voor “een kattenwasje”. Juf Leen zorgde voor een mooi en rustig voorleesmoment. En toen was het licht uit en snaveltjes dicht… . Tot morgen lieve mama’s en papa’s.