Klasblog – Openluchtklas 3des

Dinsdag 26 april 2022 26 apr, 2022 Dinsdag

Het was nog fris op dinsdagochtend 26 april in het Verloren Bos toen we onze jongens en meisjes gingen wakker maken.

Hier en daar hoorden we wel al wat lawaai…

Na het kammen en vlechten van de haren was het tijd voor een streepje ochtendgymnastiek met juf Lieze. We gingen in looppas naar het kasteel voor een lekker en stevig ontbijtje.

Wist je dat we vandaag 2 jarigen hebben? HIEP HIEP HOERA voor:

  • Colette Baeyens 3A
  • Mathis De Mol 3B

Nu poetsen we onze tanden en maken we ons klaar om naar centrum van Lokeren te stappen voor “een Kunstwandeling”. Tot straks.

Dinsdagochtend 26/04/2022

Rond 10u00 werden we in het centrum van Lokeren verwacht. Onder de deskundige begeleiding van 3 gidsen gingen we op Kunstwandeling in en rond Lokeren. We leerden heel wat “Kunstvormen” kennen. Eén groepje bezocht ook de beiaard en mocht in de Kerktoren van Lokeren musiceren. Het was een leerrijke voormiddag.

P.S. Kunnen jullie raden welke kunstenaars er onder “Het Laken” zitten? Veel succes.

Dinsdagmiddag/ dinsdagavond 26/04/2022

Op dinsdagnamiddag stonden er verschillende SPORTEN op het programma :

  • Fietsparcours
  • Baseball
  • Yoga – initiatie
  • Slackline

En na het sporten was het tijd voor een gezond vieruurtje (een stuk fruit). Net voor het avondeten hebben we ons dagboekje opnieuw ingevuld en kregen we een volksdansles onder leiding van juf Leen, juf Nancy en juf Evy.

Na het avondmaal was het douchetijd voor onze jongens en dit verliep heel vlot. Ondertussen kregen onze “ladies” een kompasles. Nu komen we tot rust bij een gezellige zangstonde. En we hebben deze avond een “special guest”. Juf Anouk komt ons voor het slapengaan een mooi verhaaltje voorlezen. Daarna kruipen we rustig onder de wol. Want morgen ligt er alweer een zonnige en leuke dag op ons te wachten…