Aanvraag tot een nieuwe inschrijving

Beste ouder,

Binnenkort is uw zoontje of dochtertje klaar voor de eerste stapjes richting kleuterschool. We laten we u graag weten dat er een plaatsje vrij is voor uw kind in het Sint-Janscollege Basisschool Oude bareel.

Het lijkt nog veraf maar met het digitaal aanmeldsysteem in Gent gebeurt de aanmelding per geboortejaar. De kinderen die geboren zijn in 2019 kunnen aangemeld worden tussen 24 februari en 19 maart 2021 met dit verplicht systeem en daarna volgt de definitieve inschrijving. Verdere info vindt u op https://meldjeaanbasis.gent.be

De school organiseert open-kijk-momenten… een kans om de school te bezoeken en vragen te stellen in verband met de eerste inschrijving. U kan de school bekijken vanuit de leerkansen die uw kind op onze school zal krijgen. Daarom nodigen we u graag uit om vooraf een kijkje te komen nemen op:

  • donderdag 21 januari 2021 om 18.30 uur
  • maandag 25 januari 2021 om 18.30 uur
  • dinsdag 2 februari 2021 om 18.30 uur

Wegens COVID19-maatregelen moeten we deze bezoeken anders dan anders plannen :

  • Als voorproefje bekijkt u de volgende PowerPoint voor u op bezoek komt.
  • U belt (minstens 2 dagen voor het open-kijk-moment) om een afspraak te maken om de school op één van deze 3 avonden te bezoeken met 1 ouder zonder kindje erbij.
  • Dit bezoek zal korter zijn dan anders en de groep zal uit maximaal 3 ouders bestaan. Iedereen draagt uiteraard een mondmasker en zorgt voor de nodige afstand. Wij zorgen voor handgel.

Graag vooraf telefonisch (09/229.25.07) of via mail (obsecretariaat@sintjv.be) dit bezoek vastleggen en doorgeven op welke dag u langskomt.

We hopen u te mogen verwelkomen op één van deze momenten.

Dank je wel om vertrouwen te stellen in onze school!
directeur Katleen en het hele SJC Oude Bareel Team

Opgelet: dit is slechts een aanvraag tot inschrijving! Indien u onderstaand formulier invult om de gegevens van uw kindje door te geven, betekent dit nog niet dat uw kindje is ingeschreven of aangemeld. Het is enkel een aanvraag tot inschrijving.    Verplichte velden