Schoolmeldingen

In de kijker Inschrijvingen geboortejaar 2016 (10 Okt 2017)

Wanneer je kindje geboren is in 2016 en een broertje of zusje heeft dat ingeschreven is in onze school, schrijf je best in tussen 16 oktober en 27 oktober 2017.

In de kijker MOSSELSOUPER 21 OKTOBER 2017 (9 Okt 2017)

60ef4a69

De directeur, de leerkrachten en het oudercomité hebben het genoegen u, uw familie en vrienden uit te nodigen voor het MOSSELSOUPER op ZATERDAG 21 OKTOBER 2017 vanaf 11.30 uur ‘s middags of vanaf 17.00 uur ‘s avonds.
De opbrengst van het mosselsouper gaat integraal naar onze kinderen: ondersteuning culturele activiteiten, nieuwe speeltuigen, digitale borden, sportdagen, openluchtklassen,…

In de kijker STRAPDAG 2017 (22 Sep 2017)

Op vrijdag 22 september 2017 namen we met onze school opnieuw deel aan de STRAPDAG! Deze dag stond volledig in het teken van verkeerseducatie. We hebben die dag ook heel veel beweging gehad (stappen + trappen). We hadden aandacht voor de dode hoek, er waren 2 fietsparcours, we hadden een klimparcours voor de kleuters, sessies EHBO, de politie was op bezoek en heeft ons geholpen bij het oversteken en met een fietscontrole. Het was een heel leuke dag. Tijdens de middagpauze hebben we allemaal samen genoten van een gezellige straatpicknick. Op naar de volgende… strapdag!

In de kijker Bezoek op onze school (12 Sep 2017)

Op maandag 11 september mocht onze school een afvaardiging van het Togolese adoptiecomité ontvangen.  Deze mensen kwamen kijken hoe Moïse, een adoptiekindje, het hier op onze school stelt. Ze waren heel blij om hem hier op school bezig te zien.

In de kijker Nieuwe traphal (7 Sep 2017)

Tijdens de zomervakantie is er op school hard gewerkt. We zijn fier te kunnen zeggen dat onze traphal afgewerkt is. Net voor de paasvakantie zijn de werken begonnen en nu 5 maanden later zijn de kapstokken als laatste afwerking gemonteerd. Deze nieuwe traphal hebben we met z’n allen op 1 september plechtig geopend.

In de kijker 1 september (5 Sep 2017)

Iedereen is welkom: groot, klein, een schaaktalent of een talenknobbel, een leerling met een zangtalent of iemand die prachtig tekent. Iedereen hebben we nodig met zijn of haar talent! Ook dit jaar staan onze pluimen, onze talenten in de kijker. Iedereen heeft iets of kan iets waar je trots mag op zijn.

Leef, met je eigen talent. Iedereen is mooi en/als je bent wie je bent. Leef, met jezelf en elkaar. Iedereen is blij met dat ene gebaar.

Meer foto’s van de eerste schooldag kan je bekijken in het media album.

Inlichtingen en inschrijvingen (4 Jul 2017)

Het secretariaat is open van 9.00 uur tot 12.00 uur tijdens de volgende periode: van maandag 3 juli tem vrijdag 7 juli en van maandag 21 augustus tem donderdag 31 augustus.