Voorstelling leden

Afbeelding1

Het oudercomité bestaat uit een groep enthousiaste mensen die samen de werking van de school wil ondersteunen en bestaat uit drie groepen:

  • lid: ouders van kinderen in de school die willen meewerken bij activiteiten maar ook de vergaderingen willen bijwonen. Het bestuur van het oudercomité wordt gekozen uit de leden.
  • losse medewerker: ouders van kinderen in de school die willen meehelpen aan activiteiten zonder verder als lid van het oudercomité te worden beschouwd.
  • sympathisant: personen die willen meehelpen aan activiteiten van het oudercomité, zonder evenwel nog kinderen op school te hebben of gehad te hebben.

Het bestuur bestaat uit de volgende leden:

Bestuurswissel:

Zoals in het ‘reglement’van het Oudercomité staat, wordt elke drie jaar een nieuw bestuur verkozen.

De tijd vliegt, het is weer nodig een nieuw bestuur samen te stellen. Omwille van zijn professionele bezigheden geeft Chris de voorzittersfakkel nu reeds door, hoewel hij het nieuwe bestuur zal ondersteunen. Bart Silversmet, voormalig ondervoorzitter, neemt nu het voorzitterschap op zich. Caroline Van Overmeire blijft als secretaris op post. Bart Bracke wordt penningmeester. Kersvers lid van het oudercomité Dennis Boonen maakt een bliksemcarrière en wordt ondervoorzitter. Andy Hoornaert wordt bestuurslid.

Met dit vijfkoppig bestuur, alle leden, medewerkers en sympathisanten zullen alle activiteiten (schoolfeest, mosselsouper, ed) doorheen de komende schooljaren weer succesvol worden uitgevoerd om de school, onze leerlingen, uw kinderen het nodige financiële duwtje in de rug te geven.

Chris, bedankt voor jouw jarenlange gewaardeerde inzet!

Bart Bracke,
penningmeester oc